KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Utbildningsplan - Blå tråden (tävlingsgrupper)

Ett av målen för SK Lödde är att kunna erbjuda våra tävlingssimmare en bra simmarutbildning av hög klass. För att lyckas med det krävs att föreningen jobbar mot samma mål.

 

Utbildningsplanen är utarbetad så att den ska vara ett stöd för alla ledare i SK Löddes tävlingsverksamhet. Den Blå tråden innehåller en utbildningsplan som utgår ifrån Svenska simförbundets simlinje.  Blå tråden är ett styrdokument för hur verksamheten ska vara utformad och ska inte vara detaljstyrt. Våra tränare i tävlingsgrupperna har ansvaret att upprätthålla god kvalité i den dagliga verksamheten utifrån denna utbildningsplan.

 

Det som i slutändan avgör hur framgångsrik vår verksamhet blir är vilken kvalitet vi har på det arbete som simmare och ledare utför i bassängen vid träning och tävling, varje dag, året runt. Vår yttersta kvalitetssäkring är att jobba med utbildade tränare som har ett stort engagemang, att vi alltid har roligt tillsammans och att vi tillsammans ser till ha god kvalitet i allt vi gör. 


Föreningen har som mål att åter bli en av Skånes bästa simförening men också synas i Sverige med ett mål att vara topp 30.

 

Vårt utbildningsmål är att varje simmare som utbildas i föreningen ska nå så nära sin maximala potential som simmare som möjligt. Vi ska erbjuda våra simmare en simmarutbildning av hög klass.

 

 

Blå tråden (för tävlingsgrupperna) i sin helhet finner ni i toppmenyn ovan under dokument. 

Länk till blåtråden: http://sklodde.sportadmin.se/sida/?ID=202236

Nya restriktioner TÄVLINGSGRUPPER
2022-01-05 19:37

Vi har idag på eftermiddagen fått på oss nya restriktioner gällande antal personer som får vistas i omklädningsrum, vid bassängerna etc. Vi behöver därför planera om lite, gå igenom nya rutiner och justera våra träningstider så att vi kan följa restriktionerna och hålla en säker simträning.

Vi kommer under de närmsta dagarna att uppdatera er med mer info om vad som kommer att gälla för resp. dag och resp. grupp genom vår hemsida, genom FB, Instagram och via mail.

TILLSVIDARE SKER INGA FÖRÄNDRINGAR FÖR TRÄNINGARNA FRAM T.O.M SÖNDAG!

De anpassningar vi kommer att göra gäller först from och med MÅNDAG 10 januari!

Direkt beslut är att vi kommer inte att tävla den 29-30 januari, så vi kommer inte att delta varken UGP eller DRONKSIM.

Som sagt, vi måste vi följa de nya restriktionerna och vi vill självklart vara rädda om våra fantastiska ledare och om era guldklimpar, era barn. Jag hoppas och vet att ni har förståelse för detta och vi kommer att göra allt för att på bästa sätt kunna träna på ett optimalt sätt under våren.

Med vänlig hälsning

Gunnar Wismar
Huvudtränare Simklubben Lödde, Ansvarig för Tävlingsgrupperna

All verksamhet inställd t.o.m den 26 december
2021-12-20 20:29

Efter dagens kommunala beslut att stänga alla skolor och fritids i kommunen så har styrelsen ikväll beslutat att ställa in all verksamhet f.r.o.m imorgon t.o.m den 26/12. Detta för det stundande julfirande med nära och kära där vi inte vill bidra till en ev smittspridning.
From den 27 december återgår vi till julträning enligt planerna och kommer ev att kunna ordna någon träning extra. Detta under förutsättningen att inga förändringar från FHM, Smittskydd Skåne kommer.

Vi är såklart inte glada för att vi tvingas avsluta säsongen på detta sätt och hoppas att tävlingsgrupperna kommer att kunna ha någon form av avslutning i mellandagarna.

Så jag önskar er alla en riktigt GOD JUL!

Gunnar Wismar
Huvudtränare Simklubben Lödde

INBJUDAN KM 2021
2021-12-06 18:00
SK Lödde Klubbmästerskap 2021

Söndagen den 19 december

insim 13:00

start 14:00

 

Härmed inbjuder Simklubben Lödde till årets Klubbmästerskap med avslutande luciatåg!

 

I enlighet med svenska simförbundets rekommendationer kommer vi inte att rangordna simmare i åldern 12 år och yngre. Självklart kommer dock samtliga simmare i dessa åldrar erhålla medalj för deras insatser under dagen!

 

Simmare i åldern 13 år och äldre simmar gemensamt och pris delas ut till de 3 snabbaste simmarna i vardera gren inklusive 25 meters grenarna! Tränare och anhöriga är varmt välkomna att deltaga på dessa grenar!!

 

ANMÄLAN SENAST TORSDAG 17 DECEMBER : https://forms.gle/Wenv2YHNRUcAuLGc6

 

INBJUDAN HITTAR DU HÄR!

PM SERIESIM 4 DECEMBER LÖDDEKÖPINGE - UPPDATERAT PM
2021-12-02 07:40

Då är det dags för årets sista Seriesim!

Vi simmar på Tolvåkersbadet den 4 december

Samling 15.45, insim 16.00 och första start 17.00.

 

SERIESIMSTRÄNING SKER TISDAG 30 NOVEMBER 17.15-18.30, VI SAMLAR ALLA I LAGET MED RESERVER FÖR GENOMGÅNG OCH LITE SIMNING!

 

PM HITTAR DU HÄR!

 

UPPDATERAD LAGUPPSTÄLLNING (3 DEC) HITTAR DU HÄR!

 

LIVETIMING HITTAR DU HÄR!

 

INGEN PUBLIK MEN GÄRNA FUNKTIONÄR, SE PM FÖR INFO

SERIEISIM I LÖDDE 4 DEC - UPPDATERAD!
2021-11-23 13:23

SERISIM I LÖDDEKÖPINGE - OBS! INGEN PUBLIK

INFO: http://www.sklodde.se/nyheter/?ID=301293&NID=848507

 

LAGUPPSTÄLLNING UPPDATERAD 3 DEC: KLICKA HÄR!

Håll dig uppdaterad på vår hemsida, NYHETER för tävlingsgrupperna:

http://www.sklodde.se/nyheter/?ID=301293

//Tränarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Simklubben Lödde, 13/06 11:11 
Simklubben Lödde, 22/05 11:14 
Simklubben Lödde, 10/05 19:20 
Simklubben Lödde, 07/05 10:00 
Simklubben Lödde, 01/05 11:09 
Simklubben Lödde, 03/03 22:04 
 
Sponsorer