KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

SOMMARJOBB I VÅR SOMMARSIMSKOLA

SOMMARJOBB I SOMMARSIMSKOLAN 2021
Nu är det dags att söka sommarjobb hos SK Lödde
Vi behöver siminstruktörer till sommarsimskolan 31 maj-17 juni.
Simskolan är förlagd 15.45-19.15 alt. 15.45-18.15, mån-tors under vecka 22,23 och 24.

Vi ser gärna att du som söker är verksam idag i vår simskola men det är inget krav.
Vi ser helst att du kan jobba all 12 gångerna under de tre veckorna simskolan är.
Vi kommer att se till att du får utbildning (HLR, Barn HLR).
Vi ser helst att du är född 2005 och senare.
Är du engagerad, positiv, ansvarstagande och vill jobba med barn?
Då är du den vi letar efter!

Att vara siminstruktör hos oss innebär att dela med sig av vattenglädje till barn i alla åldrar. Vi 
utmanar barnen till att lära sig simma på ett roligt och lekfullt sätt. Det enda som krävs är att du är simkunnig! Utbildning hjälper vi dig med, den får du av oss.

För att sommarjobba hos SK LÖDDE så behöver Du: 
- Deltaga i obligatorisk utbildning planerad 30 maj 09.00-12.30. 
- Deltaga i obligatorisk HLR utbildning som kommer att inplaneras innan tillträde
- Kunna uppvisa giltigt utdrag ur belastningsregistret
- Kommer Du att få skriva på anställningsavtal

- Om du inte jobbar i simskolan idag kommer du att få göra ett par praktikpass innan sommarsimskolan sätter igång

ANSÖKER GÖR DU PÅ DENNA LÄNK
https://forms.gle/bDMkqQDQZyJBHirj9

Varmt välkommen med Din ansökan senast 20 april.
Vår förhoppning är att våra planer kommer att kunna genomföras med 
hänsyn tagna till rådande restriktioner. 

Har du några frågor så vänd dig till: simskolan@sklodde.se

 

//Simklubben Lödde

Jobba hos oss
Vill du jobba extra och tycker det är kul att jobba med barn och ungdomar.  SK Lödde är en ideell verksamhet som bedriver simundervisning från 3 år till 100 år. Vi värdesätter kvalitén på vår undervisning och vill att våra tränare ska känna sig trygga i sin roll och därför får nya instruktörer gå de utbildningar som krävs. För att bli instruktör måste du ha fyllt 14 år samt vara simkunnig, 200 m valfritt simsätt varav 50 m på rygg. Då kan du börja vårt ledarprogram.

Nivå 1 (Grön): 14 år fyllda. Du genomgår HLR för vuxen och för barn 1 gång om året, vår internutbildning till simassistent och under de 2 första åren kommer du att få genomgå RF SISUs utbildning Grundutbildning för Idrottstränare. Dessutom kommer vi att ha flera interna workshops i bl a Barns utveckling, Simkunnighetsövningar i bassäng, Övningar på land. Som Simassistent i SK Lödde assisterar du i alla grupper från Baddare till Haj.

Nivå 2 (Gul): 16 år fyllda. Du genomgår HLR för vuxen och för barn 1 gång om året. Du kommer få möjlighet att genomgå Svenska Simförbundets Simidrottsledare. Dessutom kommer du delta på våra interna workshops. Som Simidrottsledare i SK Lödde kan du jobba som ansvarig i våra grupper från Baddare till Haj eller assistera i våra Medleygrupper (efter internutbildning).

Nivå 3 (Röd): 18 år fyllda. Du genomgår HLR för vuxen och barn 1 gång om året. Du kommer därefter att få möjlighet att genomgå Svenska Simförbundets Simlinje Instruktör 2-8 år eller 7-13 år för de som väljer att jobba med Medley och tävlingsgrupper. Dessutom är du självklart med på våra interna workshops. Som SI 2-8 eller 7-13 utbildad får du ansvara för våra Medleygrupper eller för våra tävlingsgrupper. Samt att du får jobba som kantansvarig i simhallen.

Nivå 4 (Blå): 18 år fyllda. Du genomgår årligen HLR utbildning för vuxen och för barn. Du kommer därefter att få möjlighet att genomgå SSF Licenskurs utbildning till licensierad Simpedagog alt licensierad Simtränare. Du kommer att få föreläsa och hålla i våra interna workshops och vara en del av ledningen i simklubben Lödde.

ÄR DU ANSVARSFULL, LEKFULL OCH GILLAR ATT ARBETA MED BARN?
Är du intresserad av att jobba några timmar hos oss i veckan och är villig att genomgå vårt ledarprogram är du välkommen att höra av dig till gunnar@sklodde.se
Våra ledare är arvoderade med timlön.
 
Sponsorer