KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Simklubbens extra inkomster

 

Newbody

Efter varje sommar brukar vi sälja ur Newbodys sortiment och man kan på så sätt bygga upp en återkommande kundkrets.

 

 

Butiksloppis

Butiksloppis (som finns på Center Syd-området) sponsrar oss med att vi får ha en gratis försäljningsyta i deras butik. Butiksloppis idé är att sälja nya eller begagnade saker. Rutinen är att SK Lödde hanterar butiksytan själv genom att en av våra eldsjälar - Annette Ranevi – fyller på med loppisprylar som våra medlemmar lämnar in i skrubben i simhallen eller vid särskilda insamlingar som vi arrangerar någon gång varje termin. Intäkterna går till vår klubb varje månad. 

 

 

Städa Kusten

SK Lödde har åter fått möjligheten att vara med och städa en strandsträcka i Kävlinge kommun i ett projekt som Städa Sverige håller i. Denna gång går städningen av stapeln den 21/9 och det är Simiaden-grupperna och Träna/Tävla som gör en insats. Det är en fin möjlighet för vår klubb att visa sitt engagemang i kommunen och för miljön samtidigt som vi tjänar en slant till klubben.

 

 

Bingolottokalendrar

Senare i höst kommer vi att sälja Bingolottos Julkalender. Detta är en produkt som har väldigt bra försäljningsprovision samtidigt som den brukar vara lättsåld. Mer detaljer kommer när det närmar sig försäljningsstart.

 

 

Sponsorhuset

Via Sponsorhuset kan klubben tjäna pengar utan att det kostar medlemmarna någonting. Handla på nätet, men gå in via www.sponsorhuset.se och gör sedan ditt köp precis som vanligt. Inom 60 minuter får du och SK Lödde kickback på köpet.

Vill du göra det ännu enklare, så ladda ner en plug in som heter "Handla Smart" i din webbläsare. Du och Simklubben Lödde får pengar tillbaka när du handlar från CDON, Adlibris, Bokus och över 600 andra välkända nätbutiker. Det tar 5 sekunder att aktivera:https://www.sponsorhuset.se/sklodde/hs

För dig som inte handlar på nätet men vill bidraga på annat sätt: svara gärna på undersökningar på Panel.se. Din tid blir pengar till klubben. Registrera dig gratis här:https://www.sponsorhuset.se/sklodde/panel

 


Gräsroten - Svenska Spel

SK Lödde är ansluten till Svenska Spels initiativ Gräsroten som varje år delar ut 50 miljoner till ungdomsidrotten. Du kan stödja oss när du spelar hos Svenska Spel Tur och/eller Svenska Spel Sport & Casino, så är vi med och delar på pengarna.

Det kostar inget extra men gör STOR skillnad. Backa vår klubb!

 

https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/15362-sk-lodde


 

Kiosk

Alla nära och kära till simmarna är hjärtligt välkomna att hjälpa till i vår kiosk på hemmatävlingarna. Vi behöver alltid en hjälpande hand där och det är riktigt trevligt att bli en del av gemenskapen på tävlingarna – samtidigt som klubben tjänar en slant på kioskintäkterna. Inför hemmatävlingarna tar vi tacksamt emot hembakade kakor som vi kan sälja i kiosken.

 

 

Om ni har några frågor kring ovanstående intäkter eller om ni har några förslag på andra aktiviteter som kan göras för att tjäna pengar till klubben, så är ni välkomna att kontakta:

Carina Lundkvist                 carina.lundkvist@hotmail.com

Maria Lindeberg                 maria.lindeberg@tetrapak.com


 

 
Sponsorer