KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Klubbkläder från Stadium

Nu går det bra att beställa SK Löddes klubbkläder i webbshopen hos Stadium, se knappen i högerkolumnen. Ni väljer själv var ni vill hämta upp kläderna. Utprovning går att göra på Stadium Nova.

Ryggsäck, simutrustning och simkläder

Som medlem i Simklubben Lödde så finns det möjlighet att köpa simutrustning och simkläder via våra sponsorer Freker och Fama Trading.

 

Via Freker så ges det 10% i rabatt via webbshopen www.freker.se. Här används en kod för att få sin rabatt. Denna koden byts ut 2-3 ggr/år. Så håll koll här på hemsidan så att ni använder rätt. Aktuell kod: 20lödde21

 

Via Fama Trading så erbjuds 15% rabatt på ordinarie pris av Heads sortiment och rabatten gäller vid beställningar i webbshopen www.famatrading.se. Fama Trading har bl.a. den simväska som många i klubben använder sig av med vår logga. Ni måste meddela att ni kommer från SK Lödde när ni lägger beställningen. 

 

Vid beställning av klubbens ryggsäck med namn och logga så ska ni ringa Fama Trading på 0733-615371 eller 0709-295990.

 

Både Freker och Fama Trading/Head kommer på klubbkvällar som SK Lödde arrangerar men även på hemma och bortatävlingar. Även här ges rabatterna till Simklubben Löddes medlemmar.

Badmössor
 
Badmössa kan ni köpa via tränarna. Ni kan även maila kansli@sklodde.se .
Mörkblå badmössa:120 kr
Ljusblå badmössa (för de med kort hår): 180 kr
 
Sponsorer