KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar
Simskolan

Påminnelse bokning Simskola VT2022 öppnar 13 dec kl 10.00
2021-12-12 17:42

Mer info: http://www.sklodde.se/nyheter/?ID=159895&NID=848213

 

GÄLLANDE GRUPPREKOMMENDATION

Det är viktigt att följa den grupprekommendation som simlärarna sätter. Man kan se den när man loggar in på bokningen.

Under de första gångerna på terminen kommer vi att testa av förkunskaperna, uppfyller man inte förkunskaperna kommer man att erbjudas grupp på rätt nivå i mån av plats.

Det är speciellt vigtigt i övergången från Pingvinen till Fisken då man flyttar ut helt i stora bassängen.

 

ANMÄLAN TILL VÅRTTERMINEN 2022
Återanmälan till vårterminen öppnar för befintliga medlemmar
Måndagen den 13 december kl. 10.00

Nyanmälan till vårterminen öppnar den 20 december kl. 10.00

Från och med den 6 december kan du se gruppschemat inför vårterminen.


För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.
”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut. "Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.

Vid frågor kontakta SK Lödde på mail: simskolan@sklodde.se.

 

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.
Aviseringslänk där ni väljer betalningssätt kommer till er via mejl direkt i samband med anmälan...

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

 

Betalningsrutiner
Föreningens fakturor överlåts till finansbolaget Billmate. Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar, betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift.

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att betala avgiften direkt med kort så undviker man påminnelseavgifter.

Alla våra fakturor kommer skickas ut via mail. Var alltid noga med att kolla skräpposten när du gjort din anmälan om du väljer faktura och den inte kommer i din inkorg.

 

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr/betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen. Info hittar du här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

 

 

 
Sponsorer