Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Utbildningsplan - Blå tråden (tävlingsgrupper)

Ett av målen för SK Lödde är att kunna erbjuda våra tävlingssimmare en bra simmarutbildning av hög klass. För att lyckas med det krävs att föreningen jobbar mot samma mål.

 

Utbildningsplanen är utarbetad så att den ska vara ett stöd för alla ledare i SK Löddes tävlingsverksamhet. Den Blå tråden innehåller en utbildningsplan som utgår ifrån Svenska simförbundets simlinje.  Blå tråden är ett styrdokument för hur verksamheten ska vara utformad och ska inte vara detaljstyrt. Våra tränare i tävlingsgrupperna har ansvaret att upprätthålla god kvalité i den dagliga verksamheten utifrån denna utbildningsplan.

 

Det som i slutändan avgör hur framgångsrik vår verksamhet blir är vilken kvalitet vi har på det arbete som simmare och ledare utför i bassängen vid träning och tävling, varje dag, året runt. Vår yttersta kvalitetssäkring är att jobba med utbildade tränare som har ett stort engagemang, att vi alltid har roligt tillsammans och att vi tillsammans ser till ha god kvalitet i allt vi gör. 


Föreningen har som mål att åter bli en av Skånes bästa simförening men också synas i Sverige med ett mål att vara topp 30.

 

Vårt utbildningsmål är att varje simmare som utbildas i föreningen ska nå så nära sin maximala potential som simmare som möjligt. Vi ska erbjuda våra simmare en simmarutbildning av hög klass.

 

 

Blå tråden (för tävlingsgrupperna) i sin helhet finner ni i toppmenyn ovan under dokument. 

Länk till blåtråden: http://sklodde.sportadmin.se/sida/?ID=202236

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Simklubben Lödde, 08/10 14:44 
Simklubben Lödde, 07/10 19:45 
Simklubben Lödde, 02/09 20:42 
Simklubben Lödde, 25/08 16:31 
Simklubben Lödde, 08/06 11:48 
Simklubben Lödde, 05/06 10:39 
 
Sponsorer