Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till vår hemsida!
Välkommen till SK Löddes hemsida! Vi är en simklubb med verksamhet från 3 till 100 år!
På flikarna längst upp kan du /ni läsa mer om vår verksamhet.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Bokning inför vårens simskolekurser
2018-12-12 07:59
Då var bokningen öppen. Ni anmäler via länken: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={4241B198-D410-42D1-AF6B-456C323C32C8} Vårens schema kan ni hitta här.

Tränare sökes
2018-11-26 09:58

Vill du bli en del av SK Löddes härliga tränargäng

 

Tycker du det är roligt att jobba med barn och ungdomar och tycker att simkunnighet är viktigt - se hit!

 

Du som förälder, simmare, f.d simmare eller nära anhörig är varmt välkommen att bli SK Löddes nästa simtränare. Som ny tränare behöver Du inte ha någon speciell förkunskap förutom att själv kunna simma 200 m då klubben erbjuder internutbildning och förbundsutbildning så att du som ny tränare ska känna dig trygg i din roll. Du får också ett pedagogiskt material att utgå från inför varje lektion.

 

SK Lödde har en härlig skara på nästan 450 barn mellan 3-18 år och vår tränarskara är ett varmt uppskattat engagerat gäng på nästan 20 ledare. Klubben söker tränare för eftermiddags-, kvälls- och framförallt helgtider, men vi har även en tränarpool som man kan ingå i så hör av dig oavsett till kansli@sklodde.se.

 

Inför vårterminen har vi ett infomöte den 27 december för alla som är nyfikna men vill veta mer om vad det innebär att vara tränare, hur man som ny tränare jobbar, vad tränarpool är, vad assisterande eller ansvarig tränare gör, vilka tider och grupper som finns mm.

 

Mvh

SK Lödde

Utmanaren
2018-11-14 10:46
I söndags hade vi årets sista Utmanare. 40 stycken duktiga simmare deltog och de riktigt flög fram i vattnet. Bra jobbat allesammans :D
SK Lödde söker ny personal!
2018-10-24 13:23
Vi söker Mästerskapstränare/Verksamhetschef med ansvar för vår verksamhet samt huvudsakligt tränaransvar för MG, som är vår högsta tävlingsgrupp, med simmare just nu i åldrarna 14 - 20 år. I dina arbetsuppgifter ingår det övergripande ansvaret för SK Löddes verksamhet samt ett tränaransvar för den grupp/er du ansvarar för. 

SK Lödde har en spännande framtid med ett nytt bad i kommunen 2022. Det kommer både bli utmaningar och fantastiska möjligheter för klubben och dess simmare och tränare. 

Häng med oss och få möjlighet att sätta prägel på en klubb i förändring!

Annonsen i sin helhet hittar ni här annons-vchef-lodde.pdf »
Tack Sandra!
2018-10-23 12:55
Sandra Eriksson Lundin har beslutat sig för att säga upp sig från sin tjänst som verksamhetschef i SK Lödde. 

Klubben vill rikta sitt allra varma tack till Sandra som med sprudlande energi och tydliga målinriktning utvecklat SK Lödde framåt. Vi kommer sakna Sandra mycket!

Sandra jobbar kvar som vanligt till årsskiftet.

Vår ambition är att fortsätta erbjuda en mycket hög kvalité för simmarna gällande nivå på tränare samt också hur SK Löddes anda nu ska drivas vidare i nytt ledarskap. En annons om tjänsten kommer ut inom kort.

För frågor kring tränarsituationen och för intresse kring rollen som verksamhetschef, vänligen kontakta i första hand styrelsens tränarkontakt Josefine Askagården.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i SK Lödde
SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer