Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till Simklubben Lödde!

Information ang Covid 19 för SK Löddes medlemmar.

Nu är vi igång med höstterminen och vi vill uppmärksamma alla på de försiktighetsåtgärder som gäller i SK Lödde ang Covid 19. Det är extra viktigt att vi fortsätter följa riktlinjerna så att vi inte riskerar någons hälsa och en stängning på badet. Då kan vi inte träna alls. Tillsammans måste vi ta personligt ansvar och hjälpas åt med detta. Föreningen kommer fortsätta bedriva all verksamhet så länge myndigheterna tillåter det men med viss anpassning. Myndigheterna rekommenderar att vi ska vara aktiva. Vi tror att det är extra viktigt för både barn och vuxna att gå till sin träning i dessa oroliga tider.

Därför bör medföljande föräldrar, syskon, kompisar osv inte vara kvar i simhallen under träningstiden om det inte är nödvändigt.  Är barnen så små att de behöver hjälp vid omklädning så följer ni med de in genom omklädningsrummen och fram till bassängen och lämnar dem där vid lektionsstart. Sen hämtar ni barnen när lektionen är slut precis som i skola och förskola. För en del barn går detta hur bra som helst. De är vana att lämnas på förskola osv. Ibland går det tom bättre på lektionen för då behöver de inte titta efter sina föräldrar hela tiden. En del barn känner sig däremot otrygga med detta och då har vi sagt att de föräldrarna får stanna. 

Vi litar på att alla hjälps åt i denna speciella situation som det är just nu och Du bedömer vad som är rätt för er och ert barn. Att begränsa antalet personer i hallen är också ett skydd för våra ledare som träffar väldigt många personer i sin yrkesroll. Därför ber vi er att vänta i kafédelen medan era barn är aktiva.

Vi ber er därför att läsa dokumentet som finns via denna länk, klicka här!


Extra föreningsmöte den 24 september - Påminnelse
2020-09-20 19:56
Glöm inte att anmäla er till det extra föreningsmötet torsdagen den 24 september. Se mer info nedan!
Inställt: Lödde Cup 2020
2020-09-13 19:04
Med tanke på den rådande situationen har vi valt att inte arrangera Lödde Cup enligt normalt förfarande. 

Vi önskar externa klubbar välkomna igen nästa år!
Kallelse till extra föreningsmöte 2020
2020-09-01 20:36

Alla medlemmar i SK Lödde är välkomna till extra föreningsmöte torsdagen den 24 september 2020 i Tolvåkerskolans Mediatek kl. 18.30.

 

Obligatorisk anmälan senast den 22 september på länken ANMÄLAN.

 

Mer information finns här:

Kallelse Extra föreningsmöte SK Lödde 2020.pdf »

Bilaga till Extra föreningsmöte SK Lödde 2020.pdf »

 

Följande förslag från styrelsen kommer att behandlas: 

 

Styrelsen önskar påbörja förberedelser inför flytten till det nya badet i Kävlinge med målet att kunna erbjuda en högklassig simverksamhet till så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt i kommunen och i närliggande orter.

 

Styrelsen i SK Lödde ber om medlemmarnas medgivande att inleda samtal internt och med SS Iden för att undersöka möjligheterna för och konsekvenserna av ett samgående, alternativt ett djupare samarbete. 

 

Om ett sådant medgivande ges så kommer en eller flera arbetsgrupper, bestående av medlemmar, representanter från styrelsen, anställda samt aktiva, att startas upp för att ta fram förslag för vidare behandling på kommande årsmöten.

SK Lödde söker nya sponsorer
2020-08-23 10:22

Sponsorer - en viktig del i SK Löddes verksamhet

Som sponsor bidrar ni till möjligheten att utveckla den löpande verksamheten i SK Lödde. Ett bidrag möjliggör t.ex. grund- och vidareutbildning av våra tränare, fler avlönade tränare per simgrupp, inköp av träningsutrustning, ökat deltagande av våra simmare på tävlingar runt om i Skåne, samt träningsläger och aktiviteter som främjar våra ungdomars samarbetsförmåga och sociala kompetens.

Både stort som smått är välkommet bidrag:

•       Bidra med priser till en eller flera tävlingar under året, eller förse kiosken/funktionärer med förnödenheter som frukt, godis, choklad samt dryck.

•       Sponsra våra simmare under vårt årliga Sponsorsim – företag såväl som privatpersoner sponsrar en eller flera simmare med en summa pengar per simmad längd eller meter.

•       Stödsponsor med valfritt belopp.

•       Skyltsponsor

Sponsorer - vad vi kan erbjuda er

Vi kan erbjuda olika nivåer av sponsorskap och paket. Här kommer några idéer på hur ni kan dra nytta av att synas med SK Lödde:

•       Profilering under hemmatävlingar – på programblad, inbjudningar till våra tävlingar och skyltar.

•       Reklamskylt i simhallen och logo på webben.

•       Namnge en av våra tävlingar.

•       Sponsorlogo på bland annat klubbkläder, badmössor, ryggsäck och vattenflaskor.

•       Vid evenemang kan SK Lödde bidra med några extra händer – plocka, dela ut, sälja.

Om ni vill sponsra SK Löddes verksamhet, vänligen kontakta styrelsen (styrelsen@sklodde.se) för mer information.

Tack Lejla!
2020-08-17 21:06

Idag avslutade Lejla Ladjarevic sin tid som tävlingstränare i SK Lödde. Lejla började i hos oss för två år sedan och har under sin tid i föreningen gjort ett fantastiskt jobb på kanten och är väldigt omtyckt bland simmare och kollegor. Lejla har även tagit ett stort ansvar för hela verksamheten och utvecklat föreningen med fokus på att bygga upp ett ansvarsfullt och kompetent gäng ledare och tränare.

Lejla återvänder nu till sin hemstad och sin familj och kommer framöver att synas som tränare i SK Laxen (Halmstad).

 

Lycka till Lejla, vi kommer att sakna dig!

 

//Styrelsen SK Lödde

SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 22/09 13:13 
Simskolan, 17/09 17:27 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 17/09 16:52 
MG/SUMSIMGRUPPEN, 15/09 11:10 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 13/09 11:14 
 
Sponsorer