Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till Simklubben Lödde!

Information ang Covid 19 för SK Löddes medlemmar.

Nu är vi igång med höstterminen och vi vill uppmärksamma alla på de försiktighetsåtgärder som gäller i SK Lödde ang Covid 19. Det är extra viktigt att vi fortsätter följa riktlinjerna så att vi inte riskerar någons hälsa och en stängning på badet. Då kan vi inte träna alls. Tillsammans måste vi ta personligt ansvar och hjälpas åt med detta. Föreningen kommer fortsätta bedriva all verksamhet så länge myndigheterna tillåter det men med viss anpassning. Myndigheterna rekommenderar att vi ska vara aktiva. Vi tror att det är extra viktigt för både barn och vuxna att gå till sin träning i dessa oroliga tider.

Därför bör medföljande föräldrar, syskon, kompisar osv inte vara kvar i simhallen under träningstiden om det inte är nödvändigt.  Är barnen så små att de behöver hjälp vid omklädning så följer ni med de in genom omklädningsrummen och fram till bassängen och lämnar dem där vid lektionsstart. Sen hämtar ni barnen när lektionen är slut precis som i skola och förskola. För en del barn går detta hur bra som helst. De är vana att lämnas på förskola osv. Ibland går det tom bättre på lektionen för då behöver de inte titta efter sina föräldrar hela tiden. En del barn känner sig däremot otrygga med detta och då har vi sagt att de föräldrarna får stanna. 

Vi litar på att alla hjälps åt i denna speciella situation som det är just nu och Du bedömer vad som är rätt för er och ert barn. Att begränsa antalet personer i hallen är också ett skydd för våra ledare som träffar väldigt många personer i sin yrkesroll. Därför ber vi er att vänta i kafédelen medan era barn är aktiva.

Vi ber er därför att läsa dokumentet som finns via denna länk, klicka här!


INGEN SIMSKOLA 10 & 11 OKTOBER
2020-10-05 13:02
Under lördag och söndag denna vecka, 10-11 oktober, så är det ingen simundervisning pga tävlingar.
Likaså är det ingen simundervisning under vecka 44, höstlovet.

Städa strand 19 september
2020-09-24 18:36
Då har vi utfört vårt Städa Strand uppdrag i lördags, längs Saxån i Dösjebro. Vi var 15 simmare och 5 vuxna som deltog. Aktiviteten pågick totalt i 3 timmar och avslutades med lite tilltugg med hjälp av grillmästaren Magnus & Tove. Detta året blev vi tilldelade ett lätt städuppdrag, då vi knappt lyckades få ihop 1 säck med brännbart skräp, samt några enstaka icke brännbara objekt samt totalt 4 pantflaskor. Dösjebroarna verkar inte skräpa ner så mycket, vilket ju är positivt! /Johanna D
Extra föreningsmöte den 24 september - Påminnelse
2020-09-20 19:56
Glöm inte att anmäla er till det extra föreningsmötet torsdagen den 24 september. Se mer info nedan!
Inställt: Lödde Cup 2020
2020-09-13 19:04
Med tanke på den rådande situationen har vi valt att inte arrangera Lödde Cup enligt normalt förfarande. 

Vi önskar externa klubbar välkomna igen nästa år!
SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 20/10 09:38 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 18/10 17:05 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 14/10 15:11 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 06/10 08:04 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 30/09 17:15 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 30/09 17:14 
 
Sponsorer