KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till Simklubben Lödde!

Simklubben Lödde bildades 1976 och är en av kommunens största idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren. Vi har idag en bred verksamhet som sträcker sig från minisim till elitsimmare.

Vi har prioriterat högt att ha utbildade ledare i vår verksamhet och våra ledare är utbildade enligt Svenska simförbundets simlinje. SK Lödde ligger väldigt högt i statistiken i Skåne Blekinge Simförbund vad det gäller utbildade ledare. Vi satsar mycket av våra resurser och tider på utbildning sidan om Simlinjen såsom HLR Vuxna/Barn och Idrott för barn med NPF.

Vi i SK Lödde bygger vår värdegrund på fyra begrepp

 

Passion, Kamratskap, Kvalitet, Utveckling.

 

Passion

 Grunden för ett engagemang i SK Lödde är lust, stolthet och glädje. Alla är välkomna att delta och ha roligt samt utvecklas utifrån egna förutsättningar. 

 

Kamratskap

 Tillsammans skapar vi – aktiva och deras familjet, anställda och ideella ledare – förutsättningarna för en trygg och utvecklande miljö och samhörighet. SK Löddes klubbkänsla och kamratskap bygger på ömsesidig respekt, rent spel, öppenhet och ärlighet. Vi uppmuntrar och stödjer varandra i både framgång och motgång. 

 

Kvalitet

 Allt SK Lödde gör genomsyras av kvalitet och det finns en tydlig "blå tråd" i verksamhetens olika delar. Vi strävar efter att ha rätt kompetens och erfarenhet för att professionellt utföra varje uppgift, från simidrottsundervisning och organisation av verksamhet till träningsplanering och tävlingsarrangemang.  Trygghet och säkerhet är en självklarhet. 

 

Utveckling

 I SK Lödde vågar vi utvärdera och prova nya idéer. Vi tar oss an framtidens möjligheter. Utbildning prioriteras och vi utvecklar och förbättrar ständigt vår verksamhet.

 

Som medlem i SK Lödde visar man hänsyn och respekt för sina medmänniskor oavsett kön, etnicitet eller religion. Bredd- och tävlingsverksamhet för barn och ungdom ska präglas av glädje och gemenskap för att motivera till en fortsatt satsning och utveckling av simverksamheten i Löddeköpinge

 

 

Välkomna till Simklubben Lödde

VÅRTERMINEN 2022
2021-11-18 09:40

ANMÄLAN TILL VÅRTTERMINEN 2022
Återanmälan till vårterminen öppnar för befintliga medlemmar
Måndagen den 13 december kl. 10.00

Nyanmälan till vårterminen öppnar den 20 december kl. 10.00

Från och med den 6 december kan du se gruppschemat inför vårterminen.


För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.
”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut. "Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.

Vid frågor kontakta SK Lödde på mail: simskolan@sklodde.se.

 

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.
Aviseringslänk där ni väljer betalningssätt kommer till er via mejl direkt i samband med anmälan...

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

 

Betalningsrutiner
Föreningens fakturor överlåts till finansbolaget Billmate. Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar, betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift.

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att betala avgiften direkt med kort så undviker man påminnelseavgifter.

Alla våra fakturor kommer skickas ut via mail. Var alltid noga med att kolla skräpposten när du gjort din anmälan om du väljer faktura och den inte kommer i din inkorg.

 

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr/betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen. Info hittar du här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

Undersökning från Svensk Simidrott
2021-11-14 20:41

Svensk Simidrott genomför just nu en enkätundersökning tillsammans med alla föreningar. Undersökningen går ut till föreningarnas medlemmar under vecka 45-47. För verksamhet där barn under 16 år deltar, kommer målsman att få svara på enkäten. 

Genom dessa enkäter får både föreningarna enskilt och Svensk Simidrott i stort, ett bra underlag för sitt fortsatta utvecklings- och förbättringsarbete.

Undersökningarna är framtagna och genomförs i samarbete med AQ analys, som är ett undersökningsföretag med lång erfarenhet av dessa frågor.

 

SK Lödde kommer att använda resultatet av undersökningen för att ta reda på vad våra medlemmar tycker att vi ska prioritera i föreningens arbete framåt.

 

Vi vill gärna uppmana alla våra medlemmar att svara på denna enkät! 

 

//Styrelsen

Extra föreningsmöte den 18 november
2021-10-28 23:05

Alla medlemmar i SK Lödde är välkomna till extra föreningsmöte torsdagen den 18 november 2021 i Tolvåkerskolans Mediatek kl. 18.30.

 

Obligatorisk anmälan senast den 16 november.

 

Mer information och länk till anmälan finns här:

Kallelse Extra föreningsmöte

 

Mötets syfte:

Behandling av förslag från styrelsen angående upplösning av SK Lödde och uppstart av ny förening.

Vi söker simlärare eller blivande simlärare till vår simskola
2021-08-26 22:24
Vill du jobba i vår simskola? Simklubben Lödde söker simlärare eller blivande simlärare till vår simskola på Tolvåkersbadet. Vad söker vi?
 • Född 2006 eller tidigare
 • Anses personligt lämplig
 • Simkunnig, 200 m
Vi har verksamhet på måndagar, lördagar och söndagar. Föreningen står för alla kostnader i din utbildning till simlärare. Är du intresserad skicka ett mail till gunnar@sklodde.se.
Terminsstart HT21 UPPDATERAD
2021-08-09 16:26

Nu närmar det sig terminsstart för SK Löddes simskola.

 

Uppstarten sker följande datum.

Lördagsgrupper: 28/8

Söndagsgrupper: 29/8

Måndagsgrupper: 30/8

 

Här hittar ni schemat med datum för hela terminen.

 

Välkommen till simskolan hösten 2021!

I helgen startar simskolan höstterminen 2021. På vår hemsida www.sklodde.se under SIMSKOLA kan du läsa om vår simlinje och våra grupper. Du hittar också mycket annan information ex. kalender (http://www.sklodde.se/sida/?ID=328248) där kan du se vilka dagar det är simskola eller när det är lov, det finns också en FAQ med svar på de vanligaste frågorna (http://www.sklodde.se/sida/?ID=309530).

Ett par saker vill vi dock informera om i detta välkomstbrev:

 • För tillfället har vi inga restriktioner i omklädning/duschrum men vi ber er ändå att hålla avstånd. I simhallen vill vi att föräldrarna sitter i caféet under simlektionerna. Under första, mitten och sista gången får föräldrar vara med i undervisningsbassängen och titta på. I Baddaren så är det de tre första gångerna som föräldrarna får vara med, men det gäller bara för den gruppnivån. Vi ber er respektera detta.

Om någon förändring som görs gällande restriktionerna som påverkar oss kommer vi självklart att följa dem.

Lika viktigt är det om barnen eller någon förälder uppvisar symtom så ber vi er att stanna hemma.

 • Före varje lektion skall barnen (och föräldrarna i Baddare med föräldrar) duscha noggrant, utan badkläder och helst med duschtvål. De barn som har långt hår är vi tacksamma om de använder badmössa eller uppsatt hår.
 • Badkläder. Det är en fördel för barnen om man har badbyxor/baddräkt som är för simning. Badshorts och likande blir väldigt tunga och påverkar barnens flytförmåga negativt.
 • From gång nummer två (eller fyra i Baddaren), dvs lördagen 4 september, kommer barnen att hämtas och lämnas i caféet. Så om ni kommer tidigt ber vi er att vänta där så blir barnen hämtade och efter lektionen lämnade.
 • Vi följer en Svensk Simlinje, som du kan läsa mer om på vår hemsida. Vi har också lektionsplaneringar som simlärarna följer men ibland behöver vi minska tempot eller öka tempot så de är inte statiska.
 • I appen Sportadmin (gratis till iPhone/Android) kan du sedan följa de moment vi gör i märkestagningen under Utmärkelser. Ladda ner appen, logga in med den e-mailadress som du gjort anmälan med och ett engångslösenord som du får utskickat. Du kan läsa mer om medlemsappen här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/
 • Under den första lektionen så testar vi av alla barnens nivåer. Är det så att man hamnat på fel nivå kommer vi efter gång tre att flytta barnen till rätt nivå så att simskolan blir en positiv upplevelse men också en liten utmaning för alla.
 • Om ni har några frågor så får ni gärna prata med undertecknad i simhallen eller maila mig på simskola@sklodde.se . Simlärarna är där främst för barnens skull men svarar självklart på era frågor, före/efter lektion.

Än en gång välkomna till en spännande, rolig och lärorik hösttermin i simskolan!

 

Gunnar Wismar
Huvudtränare SK Lödde

SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 02/12 07:40 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 23/11 13:23 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 23/11 12:51 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 19/11 06:39 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 19/11 06:10 
 
Sponsorer