Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till vår hemsida!
Välkommen till SK Löddes hemsida! Vi är en simklubb med verksamhet från 3 till 100 år!
På flikarna längst upp kan du /ni läsa mer om vår verksamhet.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka Här!
Lödde Cup 2020
2020-06-29 17:07
Varmt välkomna till Lödde Cup 2020!

Inbjudan hittar ni här, http://www.sklodde.se/sida/?ID=295149

Lite nytt upplägg i år:
  • Endast en dag
  • Fokus på att ge simmare i icke UGP-ålder en bra chans att tävla. De i UGP ålder är självklart också välkomna :)
  • Inga negativa kvaltider längre
  • Medalj till ALLA yngre simmare (födda 2009 och senare)
  • Heatpriser under hela dagen!

På grund av den nuvarande situationen med COVID-19 kommer vi självklart att följa händelseutvecklingen och följa de rekommendationer som gäller under hösten, vilket då eventuellt innebär att vi måste ställa in tävlingen.

Ha en trevlig sommar! 
SK Lödde söker huvudtränare
2020-06-02 11:27

Då vår huvudtränare lämnar föreningen söker vi nu en ersättare som tillsammans med övriga medarbetare kan vidareutveckla tävlingsverksamheten i klubben. Är du vår nya medarbetare? Vill du vara med och forma föreningen i enlighet med Strategi 2025 och med målet att till fullo utnyttja möjligheterna som den nya simhallen i Kävlinge kommer att erbjuda?


Simklubben Lödde söker dig som är en dynamisk, driven och engagerad simtränare som vill, kan och förstår vikten av att utveckla såväl den enskilde simmaren som gruppen. Du brinner för barn- och ungdomsidrott och tillsammans med övriga medarbetare och styrelse vill du bidra till att vidareutveckla klubben till en av Sveriges och Skånes bästa.


Mer information om tjänsten finns här: Länk
Sista ansökningsdag den 30 juni med ett mail till rekrytering@sklodde.se
Stöd SK Lödde via Sponsorhuset
2020-05-31 17:41

Vill påminna er om möjligheten att stödja SK Lödde via Sponsorhuset, utan att det kostar er något! I dessa tider då vi beställer mer och mer via nätet, som presentkort, hotellövernattningar, blommor, kläder, skor och en hel massa annat så är det lätt att bidra till SK Lödde och själv kunna få fina erbjudanden. Se gärna filmen för att se hur Sponsorhuset fungerar https://www.youtube.com/watch?v=99uPMEnDZiM

Ladda ner appen och anslut dig!

Just nu:
På Sponsorhuset finner du massor av olika tips på bra presenter till morsdag men även till studenterna. Vad sägs t.ex. om att ge ett presentkort från HM eller Akademibokhandeln eller varför inte bara skicka blommor från Euroflorist tillsammans med en Trisslott. Oavsett vad så hittar du mängder med bra tips och kampanjer från kända butiker via denna länk: https://www.sponsorhuset.se/sklodde/rea-kampanjer

Simklubben Lödde tackar för ditt stöd! 

Platssläpp HT20
2020-05-18 15:03
Snart börjar det bli dags att planera inför höstterminen! Schemat för höstens simskola, teknikskola och vuxensim släpps under vecka 24. Bokningen för medlemmar öppnar den 15/6 kl. 12.00 och nya medlemmar kan boka platser fr.o.m. den 22/6 kl. 12.00.
Platser kvar till sommarens intensivkurser!
2020-04-20 16:00

Det finns fortfarande platser kvar till sommarens intensivkurser. I åtta tillfällen, måndag till torsdag under vecka 23 och 24, erbjuder vi sommarsimskola för fem olika nivåer. Första nivån riktar sig till barn utan några förkunskaper, och den högsta passar barn som kan simma ca 100 meter.

 

För de lite äldre barnen erbjuder vi en medleyskola under vecka 25, måndag till torsdag. Där kommer fokus ligga på att utveckla tekniken i de fyra olika simsätten. En dag kommer ägnas åt varje simsätt! Denna kurs riktar sig främst till barn i Hajen och Teknik.

 

Vi vill även påminna om att vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående genomförande av verksamhet och i händelse av inställda kurser kommer alla avgifter att betalas tillbaka.

SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
Simskolan, 07/01 14:48 
Simskolan, 07/11 10:08 
Simskolan, 04/10 09:51 
Simskolan, 24/08 19:01 
Simskolan, 20/08 17:47 
 
Sponsorer