KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till Simklubben Lödde!

Simklubben Lödde bildades 1976 och är en av kommunens största idrottsföreningar med många bra resultat att ståta med genom åren. Vi har idag en bred verksamhet som sträcker sig från minisim till elitsimmare.

Vi har prioriterat högt att ha utbildade ledare i vår verksamhet och våra ledare är utbildade enligt Svenska simförbundets simlinje. SK Lödde ligger väldigt högt i statistiken i Skåne Blekinge Simförbund vad det gäller utbildade ledare. Vi satsar mycket av våra resurser och tider på utbildning sidan om Simlinjen såsom HLR Vuxna/Barn och Idrott för barn med NPF.

Vi i SK Lödde bygger vår värdegrund på fyra begrepp

 

Passion, Kamratskap, Kvalitet, Utveckling

 

Som medlem i SK Lödde visar man hänsyn och respekt för sina medmänniskor oavsett kön, etnicitet eller religion. Bredd- och tävlingsverksamhet för barn och ungdom ska präglas av glädje och gemenskap för att motivera till en fortsatt satsning och utveckling av simverksamheten i Löddeköpinge
Vi har platser kvar i simskolan med start vecka 3
2022-01-11 04:52

Vi har platser kvar i simskolan för nybörjare som startar vecka 3.

BADDAREN MED FÖRÄLDRAR (från 2.5 år)
Baddaren med föräldrar är en grupp där en förälder per barn är med i vattnet och på ett lekfullt sätt tillsammans med våra instruktörer ger barnen vattenvana och trygghet i vattnet. En del i undervisningen är också att ge föräldrarna övningar att träna med sina barn utanför lektionstid.
Måndagar 15.45-16.15
Måndagar 16.15-16.45

BADDAREN (från 3 år)
Genom lek och övning vänjer vi barnen vid vattnet och dess egenheter. Att kunna röra sig obehindrat i och under vattnet UTAN några hjälpmedel, dvs. armpuffar eller liknande, är en förutsättning för en god simkunnighet. I den första nivån, Baddaren, lägger vi mycket tid på detta. Vågar man lita på att vattnet bär en är vägen mot simkunnighet enklare!
Lördagar 14.30-15.00

 

Frågor?: Skicka ett mail till simskola@sklodde.se

För bokning: https://sportadmin.se/book/?F={4241B198-D410-42D1-AF6B-456C323C32C8}

Framflyttad start för simskola och medleygrupper
2022-01-05 19:10

Vi har idag på eftermiddagen fått på oss nya restriktioner gällande antal personer som får vistas i omklädningsrum, vid bassängerna etc. Vi behöver därför planera om lite, gå igenom nya rutiner och utbilda våra ledare gällande de nya restriktionerna. Vi kommer därför att senare lägga starten för simskolan och våra Medleygrupper en vecka. Det innebär att vi startar upp simskolan och medleygrupperna from den 17 januari.

 

Vi kommer under de närmsta dagarna att uppdatera er med mer info om vad som kommer att gälla för resp. dag och resp. grupp genom vår hemsida, genom FB, Instagram och via mail.

Vi kommer att kunna (om det inte sker nya förändringar) starta upp simskolan/medleygrupperna på ett säkert sätt och följa de nya restriktionerna.

 

Den lektion som då försvinner nästa vecka (10/1, 15/1,16/1) kommer vi att ersätta med andra dagar så att under terminen kommer det att bli samma antal gånger. Detta gör vi för simskolan genom att förlänga simskolan på till måndagen den 23 maj (terminsavslut var den 16/5), för lördags och söndagsgrupperna kommer vi att ha simskola 29 och 30 januari då det egentligen var inställt pga tävling.

Som sagt, vi måste vi följa de nya restriktionerna och vi vill självklart vara rädda om våra fantastiska ledrae och om era guldklimpar, era barn. Jag hoppas och vet att ni har förståelse för detta och vi kommer att göra allt för att på bästa sätt kunna lära era barn att simma under vårterminen 2022.


Mvh

 

Gunnar Wismar
Huvudtränare Simklubben Lödde
Ansvarig för Simskolan

ANMÄLAN VÅRTERMINEN 2022
2021-12-19 09:40

ANMÄLAN TILL VÅRTTERMINEN 2022

Nyanmälan till vårterminen öppnar den 20 december kl. 10.00

Från och med den 6 december kan du se gruppschemat inför vårterminen.

Direkt till bokningen: https://sportadmin.se/book/?F={4241B198-D410-42D1-AF6B-456C323C32C8}

 

Nyanmälan (när anmälan är öppen och möjlig)
Läs mer om våra olika nivåer och grupper i simskolan innan du anmäler ditt barn, speciellt om du anmäler ett barn för första gången till vår verksamhet. Grupperna nedan är sorterade efter kunskapsnivå där baddaren är nybörjarnivå.
Skriv in deltagarens personnummer. Det kommer då upp ett anmälningsformulär som ni fyller i och sedan väljer ni grupp.
Aviseringslänk där ni väljer betalningssätt kommer till er via mejl direkt i samband med anmälan...

Klicka här för att se vår avbokningspolicy.

 

GÄLLANDE GRUPPREKOMMENDATION

Det är viktigt att följa den grupprekommendation som simlärarna sätter. Man kan se den när man loggar in på bokningen.

Under de första gångerna på terminen kommer vi att testa av förkunskaperna, uppfyller man inte förkunskaperna kommer man att erbjudas grupp på rätt nivå i mån av plats.

Det är speciellt vigtigt i övergången från Pingvinen till Fisken då man flyttar ut helt i stora bassängen.


För att genomföra anmälan skriver ni in den aktuella mejladress som är kopplad till den medlem som ska gå i verksamheten. Vänta därefter kvar på sidan och invänta en engångskod som skickas till den aktuella mejladressen som angivits. (Koden som skickas är endast giltig i 20 minuter, efter det måste ni göra om bokningen.) Skriv in koden ni fått skickat till er för att komma in och sedan kommer de personer synas som är bundna till angiven mejladress dyka upp. Välj person och sedan vilken grupp denna ska delta i, följ därefter anvisningarna. Kontrollera att personuppgifterna stämmer och komplettera eventuellt saknade eller felaktiga uppgifter som till exempel om ni har ny e-post, telefonnummer eller liknande, avsluta genom att klicka spara.
”Fullbokad” innebär att platser för dessa tider är slut. "Ej bokningsbar" innebär att det ÄR bokningsbart för nuvarande medlemmar. Logga in för att boka.

Vid frågor kontakta SK Lödde på mail: simskolan@sklodde.se.

 

Betalningsrutiner
Föreningens fakturor överlåts till finansbolaget Billmate. Väljer du att betala via faktura vill vi göra dig uppmärksam på att den skall betalas inom 14 dagar, betalas inte fakturan i tid så tillkommer en påminnelseavgift.

Vi rekommenderar alla våra medlemmar att betala avgiften direkt med kort så undviker man påminnelseavgifter.

Alla våra fakturor kommer skickas ut via mail. Var alltid noga med att kolla skräpposten när du gjort din anmälan om du väljer faktura och den inte kommer i din inkorg.

 

En administrationsavgift mellan 9 - 59 kr/betalning tillkommer för att täcka transaktionskostnader, automatiserade funktioner och ger dig som medlem tillgång till MedlemsAppen. Info hittar du här: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

KM och Lucia inställt
2021-12-16 22:23

Hejsan alla!

Tyvärr måste vi härmed meddela att årets klubbmästerskap och efterföljande Lucia ställs in. Med den nuvarande pandemisituationen och större smittspridning på både Tolvåkerskolan och Nyvångskolan i Löddeköpinge så vill vi inte genomföra denna aktivitet.
Vi hoppas innerligt att vi kan genomföra detta under början av nästa år men vi får såklart följa utvecklingen och återkommer.
Jag ber er även att läsa bifogad fil kring möjligheter att köpa simrelaterade julklappar och information om bingolottoförsäljningen som pågår just nu; aktiviteter som var planerade runt detta evenemang.

Hälsningar
Simklubben Lödde via André Berg

 

Bifogad fil klicka här!

Undersökning från Svensk Simidrott
2021-11-14 20:41

Svensk Simidrott genomför just nu en enkätundersökning tillsammans med alla föreningar. Undersökningen går ut till föreningarnas medlemmar under vecka 45-47. För verksamhet där barn under 16 år deltar, kommer målsman att få svara på enkäten. 

Genom dessa enkäter får både föreningarna enskilt och Svensk Simidrott i stort, ett bra underlag för sitt fortsatta utvecklings- och förbättringsarbete.

Undersökningarna är framtagna och genomförs i samarbete med AQ analys, som är ett undersökningsföretag med lång erfarenhet av dessa frågor.

 

SK Lödde kommer att använda resultatet av undersökningen för att ta reda på vad våra medlemmar tycker att vi ska prioritera i föreningens arbete framåt.

 

Vi vill gärna uppmana alla våra medlemmar att svara på denna enkät! 

 

//Styrelsen

SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
Simskolan, 11/01 04:29 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 05/01 19:37 
TÄVLINGSGRUPPERNA INFO, 20/12 20:29 
A-GRUPPEN, 19/12 16:44 
Medleygrupperna, 13/12 14:38 
 
Sponsorer