KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till Simklubben Lödde!

Det är väldigt roligt att simskolan har kunnat starta enligt de restriktioner vi har från FHM. Lite inkörning med de nya rutinerna har det blivit men på det stora hela har det gått mycket bra. 

Vi har några platser kvar i vår simskola:


NYBÖRJARGRUPPER - BADDAREN

Måndag 16.15-16.45

Måndag 17.45-18.15

Söndag 14.30-15.00

Söndag 16.00-16.30

Från 3 år, inga förkunskaper


NIVÅ 4 - FISKEN

Söndagar 17.55-18.30

Söndagar 18.25-19.00

Från 5 år, förkunskaper motsvarande Guldpingvinen (kunna simma 10 m på djupt vatten, flyta 10 s, hoppa från kanten på djupt vatten, plocka upp föremål från botten)


VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR HITTAR DU HÄR
Läs igenom informationen och om något är oklart så tveka inte att höra av er per mail: simskola@sklodde.se 


Vänliga hälsningar

 

Gunnar

Simklubben Lödde


Nu startar vi igång igen efter sportlovet
2021-03-01 04:48
Vi hoppas ni haft ett bra sportlov. Många har varit hemma, några har rest iväg. Under tiden har vi fått än hårdare.restriktioner. 
- Det är inte tillåtet att byta om före lektion på badet! Före simskola/Träning. Man kommer ombytt till träning, snabbt tar av sina överdragskläder och in i duschen. Efter em kort dusch följer foldrarna barnen i Baddaren, Sköldpadda och Pingvinen där de samla slängs med kanten. Kan barnen gå själv är detta bra.
Efter lektion hämtas barnen vid den bortre dörren till undervisningsbassängen. 
För de barn som simmar i Fisken, Hajen och Medley går direkt till sina samlingsplatser. Inga föräldrar i simhallen. 
Träningsgrupper  på måndagar A, B, C har inte tillgång till omklädningsrummen/duschrum innan träning eller efter träning. Undantag A och C efter träning. Ingång sker genom caféet, ombyte i simhallen.
Träningsgrupper på onsdagar gäller samma sak ingen tillgång till omklädningsrummen/Dusch innan träning. Ombyte sker i simhallen.

Stanna hemma efter utlandsvistelse

– Har du varit utomlands på lovet gäller tidigare införda regler om att stanna hemma från arbete, skola och förskola samt ATT DU SKALL STANNA HEMMA FRÅN SIMSKOLA OCH TRÄNING, under sju dagar efter att du kommit tillbaka till Sverige. Dessutom ska alla över sex år provta sig direkt när de kommer hem och sedan ta ett nytt prov efter fem dagar,

Har ni rest inom Sverige och träffat grupper av människor som ni normalt inte träffar rekommenderar vi att ni avvaktar med simskola, träning ett par dagar. Vid minst symtom vill vi att ni håller er borta minst en vecka. Detta för de andra barnen skull men också våra duktiga instruktörer som träffar många barn och föräldrar under ett arbetspass.

VI HAR NU BARA 2 PLATSER I VARJE OMKLÄDNINGSRUM VILKET INNEBÄR ATT OM KAN UNDVIKA OMKLÄDNINGSRUMMEN, KOMMA OMBYTT TILL SIMSKOLAN, DUSCHA HEMMA SÅ UNDERLÄTTAR DET HELA. VARJE UPPMANING AV INSTRUKTÖR ATT LÄMNA OMKLÄDNINGSRUM SKALL ÅTLYDAS.

Vi är nu sånär en total nedstängning vi kan komma och det vore en mycket dålig situation för barnen, ungdomarna och för föreningen som helhet!

Vi vet att är nya restriktioner och vi kommer se till att de följs annat kommer andra åtgärder att vidtas.

Mvh Gunnar, ansvarig simskola & träning//tävling

Kallelse till SK Löddes årsmöte 2021
2021-02-24 21:11

Alla medlemmar i SK Lödde är välkomna till årsmöte torsdagen den 18 mars 2021 klockan 18:30. Årets möte kommer att hållas digitalt och en möteslänk skickas ut till alla som har anmält sig.

 

Obligatorisk anmälan senast den 15 mars på länken

 

https://forms.gle/q1WTaqZh9vUgUGTE8

 

Motioner från medlemmar ska vara styrelsen tillhanda senast 4 mars 2021 och skickas till petter.berg73@gmail.com .


Den fulla föredragningslistan för årsmötet finns här.

 

Mötet avslutas med avtackning av avgående styrelsemedlemmar.

 

På grund av det mycket begränsade antalet tävlingar (och inget KM) under 2020 så har styrelsen beslutat att inga vandringspriser kommer att delas ut.

 

Mötesdokument kommer att finnas på hemsidan www.sklodde.se senast 11 mars 2021.

 

 

VÄLKOMNA!

 

Hälsar

STYRELSEN i SK Lödde

Sportlov vecka 8 - ingen simskola och ingen träning för Medley
2021-02-15 18:16
Under vecka 8, sportlovet, är det inga lektioner i simskolan och inte någon träning för medleygrupperna.
Om ni skall ut och resa på sportlovet ber vi er vara uppmärksamma vid hemkomst på symtom. 
Annars önskar vi er alla ett skönt sportlov och välkomna tillbaka vecka 9.

Gunnar
En liten påminnelse om restriktionerna
2021-02-06 07:46

En liten påminnelse om restriktionerna

Vi är fortfarande styrda av restriktionerna från FHM och Smittskydd Skåne vad gäller antalet personer som får vistas i simhallen och omklädningsrummen.

Barn och ungdomar som är födda 2002 eller senare kan idrotta inomhus om anpassningar har gjorts för att minska risken för smittspridning. Exempelvis kan barnen komma ombytta och duscha hemma och träningen bör ske i mindre grupper.

 

Vi rekommenderar alla att byta om innan man kommer till simhallen, duschar snabbt och försöker komma så nära lektionsstart som möjligt. Efter lektion, om möjligt duscha hemma. Annars en snabb dusch och ombyte. Det finns 4 omklädningsrum att tillgå på dam resp. herrsidan.

 

I dagsläget har vi inte möjlighet att ha föräldrar sittandes inne i simhallen då även dessa räknas in i restriktionerna. Det gäller likaså korridoren utanför omklädningsrummen då sporthallen nu också åter har öppnat. Så en kort promenad runt området är att rekommendera. Eller följ undervisningen genom fönstrena. Skulle något ske så har alla instruktörer tillgång till alla kontaktuppgifter som är registrerat i Sportadmin. Se därför till att dessa uppgifter är uppdaterade om ni bytt mobilnummer eller mailadress.

 

Det allra viktigaste är att ni självklart håller avstånd i omklädningsrummen och i övrigt följer de allmänna restriktionerna som gäller så att vi kan fortsätta hålla verksamheten igång för våra barn.

 

Med vänlig hälsning,

 

Gunnar

Huvudtränare SK Lödde

SIMSKOLAN STARTAR VECKA 4
2021-01-31 14:42

SIMSKOLAN STARTAR VECKA 4

Efter regeringens, FHM:s och smittskydd Skånes nya restriktioner som kom här i slutet av veckan kan vi nu starta upp simskolan för vårterminen 2021. Vi kommer att följa de råd och restriktioner som är anvisade för oss. Det innebär att vi har nu begränsning vad gäller antal personer som får vistas i simhallen, i omklädningsrummen. Det innebär att:

- inga föräldrar sittande i simhallen överhuvudtaget

- vi ser helst att barnen kommer ombytta i badkläder i ex. one-piece, overall eller under vanliga kläder.

- att man kommer till badhuset precis innan lektionsstart så att man snabbt kan gå i duschen och in till bassängen precis när lektionen börjar. Finns alltså ingen möjlighet att sitta och vänta i simhallen.

- insläpp till undervisningsbassängen sker i dörren närmast damavdelningen och efter lektion kommer utsläpp ske genom den bortre dörren. 

- efter lektion ser vi helst att man duschar hemma, om nödvändigt så går det att duscha snabbt för att snabbt torka sig och hem. Dock ser vi helst att duschning sker hemma.

Vi ber er att observera att det inte bör vara fler än 3 barn i varje omklädningsrum samtidigt. Om barnen behöver hjälp av föräldrar är det en förälder tillåtet med (andra familjemedlemmar väntar utanför).

Om vi kan hålla dessa restriktioner kommer vi också att kunna hålla igång simningen och därigenom den fysiska aktiviteten som barnen såväl behöver. 

Vi vill till varje pris undvika att behöva ställa in simskolan.


Självklart hoppas vi som alla andra att vi så fort det bara är möjligt kunna återgå till normala rutiner, men fram tills dess ber vi om ert samarbete och tålamod (och flexibilitet).VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR HITTAR DU HÄR


VI HAR FORTFARANDE PLATSER KVAR I VÅRA BADDAREGRUPPER (NYBÖRJARE FR. 3 ÅR)
PÅ MÅNDAGAR 16.15-16-45 SAMT 17.45-18.15Läs igenom informationen och om något är oklart så tveka inte att höra av er per mail: simskola@sklodde.se 


Vänliga hälsningar

 

Gunnar

Simklubben Lödde

SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
A-GRUPPEN, 27/02 05:56 
A-GRUPPEN, 21/02 03:26 
A-GRUPPEN, 05/02 04:26 
 
Sponsorer