Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Välkommen till vår hemsida!
Välkommen till SK Löddes hemsida! Vi är en simklubb med verksamhet från 3 till 100 år!
På flikarna längst upp kan du /ni läsa mer om vår verksamhet.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Tränare sökes
2018-11-26 09:58

Vill du bli en del av SK Löddes härliga tränargäng

 

Tycker du det är roligt att jobba med barn och ungdomar och tycker att simkunnighet är viktigt - se hit!

 

Du som förälder, simmare, f.d simmare eller nära anhörig är varmt välkommen att bli SK Löddes nästa simtränare. Som ny tränare behöver Du inte ha någon speciell förkunskap förutom att själv kunna simma 200 m då klubben erbjuder internutbildning och förbundsutbildning så att du som ny tränare ska känna dig trygg i din roll. Du får också ett pedagogiskt material att utgå från inför varje lektion.

 

SK Lödde har en härlig skara på nästan 450 barn mellan 3-18 år och vår tränarskara är ett varmt uppskattat engagerat gäng på nästan 20 ledare. Klubben söker tränare för eftermiddags-, kvälls- och framförallt helgtider, men vi har även en tränarpool som man kan ingå i så hör av dig oavsett till kansli@sklodde.se.

 

Inför vårterminen har vi ett infomöte den 27 december för alla som är nyfikna men vill veta mer om vad det innebär att vara tränare, hur man som ny tränare jobbar, vad tränarpool är, vad assisterande eller ansvarig tränare gör, vilka tider och grupper som finns mm.

 

Mvh

SK Lödde

Utmanaren
2018-11-14 10:46
I söndags hade vi årets sista Utmanare. 40 stycken duktiga simmare deltog och de riktigt flög fram i vattnet. Bra jobbat allesammans :D
SK Lödde söker ny personal!
2018-10-24 13:23
Vi söker Mästerskapstränare/Verksamhetschef med ansvar för vår verksamhet samt huvudsakligt tränaransvar för MG, som är vår högsta tävlingsgrupp, med simmare just nu i åldrarna 14 - 20 år. I dina arbetsuppgifter ingår det övergripande ansvaret för SK Löddes verksamhet samt ett tränaransvar för den grupp/er du ansvarar för. 

SK Lödde har en spännande framtid med ett nytt bad i kommunen 2022. Det kommer både bli utmaningar och fantastiska möjligheter för klubben och dess simmare och tränare. 

Häng med oss och få möjlighet att sätta prägel på en klubb i förändring!

Annonsen i sin helhet hittar ni här annons-vchef-lodde.pdf »
Tack Sandra!
2018-10-23 12:55
Sandra Eriksson Lundin har beslutat sig för att säga upp sig från sin tjänst som verksamhetschef i SK Lödde. 

Klubben vill rikta sitt allra varma tack till Sandra som med sprudlande energi och tydliga målinriktning utvecklat SK Lödde framåt. Vi kommer sakna Sandra mycket!

Sandra jobbar kvar som vanligt till årsskiftet.

Vår ambition är att fortsätta erbjuda en mycket hög kvalité för simmarna gällande nivå på tränare samt också hur SK Löddes anda nu ska drivas vidare i nytt ledarskap. En annons om tjänsten kommer ut inom kort.

För frågor kring tränarsituationen och för intresse kring rollen som verksamhetschef, vänligen kontakta i första hand styrelsens tränarkontakt Josefine Askagården.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen i SK Lödde
JDM DM Skåne/Blekinge
2018-10-08 14:44

DM JDM Skåne-Blekinge 6-7 oktober 2018


I helgen har 10 av våra simmare representerats på distriktsmästerskapen Skåne & Blekinge.

DM ligger precis i början av säsongen, en tävling där simmarna främst ska fokusera på detaljer, upplägg m.m. inför säsongens målsättningstävlingar. DM är ett mästerskap men ett mästerskap där vi vill plocka placeringar, göra så bra simningar som möjligt och framför allt se till att simma som planerat enligt vår säsongsplanering. Simmarnas målsättningstävlingar ligger i december och det är främst då som ska det simmas fort J


Louise glänste denna helg med tre individuella medaljer och mycket fina simningar. Louise tar hem brons på 100 medley, silver på 100 bröstsim samt guld på 50 bröstsim. Hon simmar dessutom snabbare än på mycket länge på samtliga distanser. Stort Grattis Louise!


Ians bästa lopp under helgen var 1500 frisim där han slår nytt personbästa med 12 sekunder. Ett smart upplägg och stark simning genom hela distansen, Ian slutar 6:a i grenen. Ian simmade också bra lopp 50, 100 samt 200 fjärilsim där han placerade sig på en fin 7:e plats på 200 fjäril.


Nils axel har börjat spöka och tillsammans beslöt vi att stryka ner ett antal grenar för att spara kroppen inför viktigare tävlingar senare in i säsongen. Nils simmar alltid starka simningar med mycket vilja. Nils simmade fint bröstsim i laget och individuellt simmade han in på en 9:e plats på 50 ryggsim.


Lukas hade en målsättning att simma smart och snabbt på 200 frisim. Lukas gör ett mycket bra upplägg, simmar snabbare än sin målsättning och det ser bra ut inför kommande lopp under hösten. Lukas bästa placering var på 100 fjäril där han slutar på 19:e plats.


Carolina simmade förutom lagkapp helgens långa frisimsdistanser 400 fr, 800 fr och 1500 fr. Hon simmar in på nytt personbästa på 800 frisim som räckte till en 14:e plats. På 1500 frisim placerar sig Carolina på en fin 7:e plats.


Isabel hade många fina lopp under helgen där 200 bröstsim stack ut lite extra, ett mycket bra upplägg som gav fem sekunders personbästa och Isabel slutar som 15:e.


Emilia simmade i tjejernas lagkappslag under helgen där hon gjorde tre fina lopp. På 50 frisim simmade hon riktigt fort och laget placerade sig på en 11:e plats.


Elliot hade en individuell gren under helgen nämligen 50 ryggsim. Tyvärr stämde inte simningen fullt ut i det loppet. Elliot simmade däremot riktigt fort i lagkappslagen 4*50 me samt 4*50 fr. I båda lagen simmade Elliot mer än sekunden snabbare än sitt personbästa på 50 frisim.


Roy hade det tufft i sina individuella grenar, Roy hade sin bästa placering på 200 medley där han slutar på en 20:e plats. I lagkappslagen stämde simningen mycket bättre där Roy simmade i närheten av personbästa i alla lagkapperna.


Emma drogs med förkylning och tvingades styrka sig under söndagen. På lördagen simmade Emma 50 ryggsim individuellt samt i medleylaget, Emma simmar sitt ryggsim snabbast i lagkappen som slutar på en fin 11:e plats.


När jag summerar helgen och blickar framåt kan jag konstatera att simmarna ligger rätt i sin säsongsplanering och det lovar gott inför höstens stora tävlingar.


(Klubbpoängen har vi inte fått ännu så jag vet inte vart vi landande på JDM samt DM ännu men så fort jag får tillgång till dessa kommer jag att publicera resultaten)


Tack för en bra helg bästa gänget!SK Lödde på Facebook
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer