KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar
Simskolan

Anmälan och kontakt
Är det dags för Ert barn att lära sig simma?


Vi startar upp våra terminer i januari och i augusti/september. För att boka en plats hos oss går man in via länken som kommer upp på hemsidan vid bokning. Vi har tyvärr inget kösystem utan det är först till kvarn som gäller. Ibland händer det att vissa grupper inte fylls upp eller att det sker avhopp. Tveka därför inte att höra av er i början av terminen till simskola@sklodde.se. 

 

Datum för bokning

Schemat för nästkommande släpps på vår hemsida en vecka innan bokningen för tidigare medlemmar öppnar. Bokning för nya medlemmar öppnar ytterligare en vecka senare. Exakta datum kommer släppas i samband med varje ny termin.  

Obs! Vid för få anmälningar till en grupp (färre än fem barn) får den antingen ställas in eller slås ihop med en annan grupp på samma nivå.

En kortfattad beskrivning av vårt betalsystem och personuppgiftsbehandling finns att läsa här. (Klicka på här).

Kontakta SK Lödde så hjälper vi er om ni har några frågor. Information om våra grupper finner ni i flikarna ovan. Kontakta oss via mail för frågor gällande simskolan: simskola@sklodde.se 
Sponsorer