Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Sandra E Lundin

Ålder: 37 år
Utbildning: Simutbildning via simförbundet upp till ungdomstränare 9-13 år. Examen i Idrottsvetenskap inriktning idrottspedagogik samt idrottspsykologi, Biomedicin inriktning fysisk aktivitet, Åldersanpassad fysisk träning för barn och ungdomar (även utbildare inom detta). Flertalet kurser/föreläsningar via SISU. Årliga konferenser via simförbundet.

Grupper: Mästerskapsgruppen, Simiaden Gul samt simskola

Intressen: Idrott, träning, matlagning, resa, spendera tid med familj och vänner

Hur länge har du varit tränare och varför: Jag har varit tränare i simning i över 20 år med allt ifrån simskola till simmare på JSM/SM nivå. Det är roligt att få lära små barn simma och att få se glädjen när de "knäcker koden". Att sedan få träna barn och ungdomar är fantastiskt kul. Jag drivs av att träna individen, att se hen utvecklas både som simmare men också som människa. Att få följa med på simmarnas "resa" är ett privilegium. 

Björn Lundin

Ålder: 35 år
Utbildning: Introduktion till simlärare (Minneapolis, USA)

Grupper: MG/Sum-Sim + vuxengrupper

Intressen: All sport

Hur länge har du varit tränare och varför: Tränare sedan 2004, för att jag älskar simning och gärna vill hjälpa alla att nå sin fulla potential.

Rebecka Hällblad

Ålder: 24 år
Utbildning: Svenska simförbundets teknikskoleinstruktörsutbildning steg 1 och 2. Snart även Grundlärare i fritidshem och Ämneslärare i idrott och hälsa (tar examen sommaren 2018).

Grupper: MG och Sum-Sim Blå.

Intressen:  Spela rugby, simma själv och coacha i simning, lyfta tunga vikter på gymmet, musik (både lyssna och spela) och att fylla livet med saker som gör mig glad. 

Hur länge har du varit tränare och varför: Jag har coachat barn och ungdomar i alla olika åldrar i 12 år, med ett upphåll på 3 år för universitetsstudier. Jag simtävlade själv på hög nivå som tonåring, och har alltid brunnit för simning, men blev tyvärr allvarligt skadad i tidig karriär med en okunnig tränare på kanten. Därför vill jag föra min passion, mina erfarenheter och min kunskap vidare och förhoppningsvis smitta av min kärlek för simning på mina simmare. 

Oskar Strömberg

Ålder: 23
Utbildning: Simlinjeassistent och Simlinjeinstruktör 7-13 år.

Grupper: Ansvarig tränare för sum-sim vit, assisterande tränare för sum-sim blå och mästerskapsgruppen.

Intressen: Simning och diverse idrotter/sporter, samt en mängd småsaker för den tid som blir över efter studier och simning.

Hur länge har du varit tränare och varför: Jag är nu inne på mitt tredje år som tränare. När jag kände mig redo att lämna min egen simkarriär var det ett naturligt steg att gå vidare som tränare i klubben. Det är ett sätt för mig att ge tillbaka till klubben och dela med mig av min egen erfarenhet.

Martin Lundin

Ålder: 35 år
Utbildning: Simtränare steg 1 och 2 

Grupper: Simiaden Blå

Intressen: Resor, god mat och dryck, familj och vänner, och självklart idrott i allmänhet men framförallt simning, cykelsport och friidrott.

Hur länge har du varit tränare och varför: Sedan 1998 med ett uppehåll mellan 2006 och 2017. Har tränat alla grupper från simskolan till elitgruppen. Fördelen med simning är att man kan tävla mot sig själv och de tider man gjort tidigare. 

Vilma Rodman

Ålder: 19 
Utbildning: Går sista året på polhemskolans ekonomiprogram.
Grupper: Simiaden Vit.
Intressen: Gillar att umgås med vänner, familj och att resa.
Hur länge har du varit tränare och varför: Varit tränare i snart 3 år, för det är så himla kul!

Johanna Eggeling

Ålder: 28 år

Utbildning: Simlärarkandidat, teknikskolelärare och siminstruktör 7-13 år. Utöver simningen har jag en kandidatexamen i fysik med meteorologinriktning samt en masterexamen i geofysik med inriktning meteorologi.

Grupper:  Baddare, Haj,Teknik Järn,  Teknik Brons, Teknik Silver, Teknik Guld, Simiaden Gul och Simiaden Vit.

Intressen: Träna, resa, träffa familj och vänner, vara ute i naturen, hundarna och att pyssla

Hur länge har du varit tränare och varför:Har varit simtränare sedan hösten 2005 dels för  att det var jobbigt att lämna simningen helt och dels för att det är roligt och otroligt givande.

 
Sponsorer