KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA SIMSKOLA
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar

Simmarkonto

Vad är SIMMARKONTO?

Simmarna har sina egna konton i SK Lödde, som disponeras av simmarna med föräldrarnas godkännande. Saldot får Du veta genom att höra av Dig till klubbens kanslist, på tel. 046-70 59 51 eller e-post kansli@sklodde.se.

 

Varför har vi SIMMARKONTON?

Klubben startar simmarkonton för att kunna hantera ekonomiska transaktioner rationellt, utan att en massa kontanter åker fram och tillbaka.

 

Hur används SIMMARKONTON?

Pengar in:
Så snart en simmare hjälper till att dra in pengar till SK Lödde, öppnar klubben ett simmarkonto dit simmarens andel av pengarna förs in. Detta kan ha skett genom t ex sponsorsim och försäljningskampanjer.

 

Pengar ut:
De befintliga pengarna kan fritt användas till att betala medlems-, tränings-, läger- och tävlingsavgifter men inte Newbody eller sponsorsim. Meddela klubbens kanslist om du vill betala med pengar som finns på ditt simmarkonto.

 

När upphör SIMMARKONTOT?

Då Du inte längre är aktiv medlem i SK Lödde, upphör Din dispositionsrätt av simmarkontot, och kontot avslutas. Eventuella pengar som finns kvar på kontot för vi gärna över till ett syskon som fortfarande är aktiv tävlingssimmare.


Har Du varit simmare och blir tränare kan Du fortfarande använda pengarna från simmarkontot till tränarmaterial, exempelvis våtdräkt, så länge Du fortsätter att betala in medlemsavgiften utan avbrott.

 
Sponsorer