Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Simklubben Lödde
En av Skånes och Sveriges bästa simklubbar
Simskolan

Information ang Covid 19 för SK Löddes medlemmar i SIMSKOLAN
2020-09-14 16:27

Information ang Covid 19 för SK Löddes medlemmar.

Nu är vi igång med höstterminen och vi vill uppmärksamma alla på de försiktighetsåtgärder som gäller i SK Lödde ang Covid 19. Det är extra viktigt att vi fortsätter följa riktlinjerna så att vi inte riskerar någons hälsa och en stängning på badet. Då kan vi inte träna alls. Tillsammans måste vi ta personligt ansvar och hjälpas åt med detta. Föreningen kommer fortsätta bedriva all verksamhet så länge myndigheterna tillåter det men med viss anpassning. Myndigheterna rekommenderar att vi ska vara aktiva. Vi tror att det är extra viktigt för både barn och vuxna att gå till sin träning i dessa oroliga tider.


Därför bör medföljande föräldrar, syskon, kompisar osv inte vara kvar i simhallen under träningstiden om det inte är nödvändigt.  Är barnen så små att de behöver hjälp vid omklädning så följer ni med dem in genom omklädningsrummen och fram till bassängen och lämnar dem där vid lektionsstart. Sen hämtar ni barnen när lektionen är slut precis som i skola och förskola. För en del barn går detta hur bra som helst. De är vana att lämnas på förskola osv. Ibland går det tom bättre på lektionen för då behöver de inte titta efter sina föräldrar hela tiden. 

En del barn känner sig däremot otrygga med detta och då har vi sagt att de föräldrarna får stanna. 


Det är inte tillåtet att bada i någon bassäng före eller efter simlektionerna för någon.


Vi litar på att alla hjälps åt i denna speciella situation som det är just nu och Du bedömer vad som är rätt för er och ert barn. Att begränsa antalet personer i hallen är också ett skydd för våra ledare som träffar väldigt många personer i sin yrkesroll. Därför ber vi er att vänta i kafédelen medan era barn är aktiva.


Vi gör dessa åtgärder tillsammans så att vi kan hålla igång simskolan och inte riskerar att få stänga ner under pandemin. Vi ber er därför att läsa dokumentet som finns via denna länk, klicka här!


Vi ser fram emot en härlig höst med mycket vattenaktivitet och det kommer fungera utmärkt om vi följer de råd som finns men vi vill trycka lite extra på att: 

- Stanna hemma om du är sjuk eller snuvig för att undvika att smitta andra. 

- Duscha och tvätta dig ordentligt med tvål och varmt vatten innan lektion. Efter lektionen kan det vara idé att åka hem och duscha. Naturligtvis får du stanna och duscha om du känner att du behöver det.

- Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk. 

- Håll avstånd när du är på land.


Med vänliga hälsningar


Gunnar Wismar 

Huvudtränare Simklubben Lödde 
Ansvarig Simskolan


Följ oss för mer info på Facebook: SK Lödde 

Instagram: simklubbenlodde

 
Sponsorer